Er zijn veel verschillende redenen om een afspraak te maken bij sosha.  Dit kunnen lichamelijke klachten zijn of bepaalde doelen die je voor jezelf hebt gesteld. sosha zal je niet alleen een voedingsadvies geven maar zal samen met jou werken aan een gedragsverandering. 

Wanneer een afspraak plannen?

We kunnen verschillende trajecten aangaan, er wordt 3 uur vergoed vanuit je basisverzekering. Mocht je hier meer informatie over willen check dan de pagina tarieven en vergoedingen.

En nu? 

  1. Maak een afspraak bij sosha 
  2. Intake
    • De eerste afspraak is een intakegesprek, de intake duurt 60 minuten en is langer dan de vervolgconsulten. Tijdens het gesprek heb ik de tijd om je persoonlijke gegevens, voeding en leefstijl te bespreken. Er worden ook meerdere metingen gedaan zoals lengte, gewicht, spiermassa, vetpercentage en taille omtrek. Tijdens het gesprek zullen we haalbare verwachtingen en doelen bespreken. Voorafgaand aan de intake wordt gevraagd om het intakeformulier in te vullen.
  3. Advies
    • Na de intake volgt er een persoonlijk advies, dit ontvang je niet tijdens de intake. Het persoonlijke advies zal uitleg bevatten en richtlijnen voor een voorbeelddagmenu. 
  4. Vervolg
    • Er zullen vervolgconsulten worden gepland waarin bijvoorbeeld besproken wordt wat er goed gaat, wat er beter kan of waar je tegenaan loopt. De hoeveelheid en de duur van de consulten verschillen per persoon en zul je samen met mij afstemmen. Het gaat er vooral om wat goed voor jou is! 

Heb je een andere vraag aan Sosha? Op de veelgestelde vragen worden veel vragen beantwoord, mocht het een vraag zijn over de kosten of de vergoeding van je verzekering vind je je antwoord waarschijnlijk hier. Staat jouw vraag er niet tussen? Of stel je deze liever persoonlijk aan mij? App, bel of mail dan op info@sosha.eu of 020 217 01 21