Hoe plan ik een afspraak? 

Je kan op verschillende manieren een afspraak plannen met sosha. 

Op het moment dat jouw bericht binnen is gekomen bij sosha zal er zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen om een afspraak in te plannen. 

Hoe kan ik een afspraak verplaatsen of afzeggen?

Je kunt een afspraak verplaatsen of afzeggen door te mailen naar info@sosha.eu of te bellen naar 020 217 01 21. Laat een voicemail achter met je naam, telefoonnummer en welke afspraak je wil veranderen. Let op dat dit 48 uur van tevoren gebeurt. 

Wordt een afspraak vergoed door de zorgverzekeraar?

Dieetadvisering wordt vanuit de basisverzekering vergoed voor 3 uur, dit gaat wel af van het eigen risico. De tarieven zijn door de zorgverzekeraars vastgesteld, lees voor meer informatie over vergoedingen op deze pagina vergoedingen.

Waarom heb ik een rekening ontvangen?

De eerste 3 uur dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering maar gaat wel af van je eigen risico. Indien je nog niet gebruik hebt gemaakt van je eigen risico dan zal je een rekening ontvangen van je zorgverzekeraar. Voor meer informatie zie; vergoedingen. 

Als ik een aanvullende verzekering heb moet ik dan nog eigen risico betalen? 

De eerste 3 uur dieetadvisering wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Als je na deze 3 uur nog afspraken hebt lopen en je hebt een aanvullende verzekering waarin dieetadvisering wordt vergoed dan zul je geen rekening ontvangen, dit gaat niet ten koste van je eigen risico. 

Waar zit sosha?

sosha is gevestigd bij Lassus Tandartsen op Stadionplein 125 en Tandartspraktijk de Liefde, gevestigd op Rietwijkerstraat 52. Zie locaties & openingstijden voor meer info. 

Wat moet ik doen voor voor mijn eerste afspraak bij sosha? 

Voorafgaand aan de intake vraagt sosha je om het intakeformulier in te vullen, deze ontvangt u per mail en kunt u hier vinden. Verder graag een vorm van identificatie meenemen naar de intake.